joi, 10 februarie 2011

Noutati despre starea de sanatate a Alexandrei

Pentru că vă pasă şi pentru că v-aţi implicat în campaniile noastre din 2010, dorim să vă ţinem la curent cu starea de sănătate a Alexandrei.


Alexandra- Ecaterina, la frageda vârstă de 5 ani si în ciuda destinului său, este o fetiţă fermecătoare, foarte matură, curajoasă şi plină de forţă. Acest lucru a ajutat-o să treacă repede peste dificultătile pe care şi un adult le-ar întâmpina dacă ar fi nevoit să trăiască numai cu o mână. Este o fire foarte vioaie, activă, spontană, din acest motiv urmează cursuri de pian, de pictură şi de dans modern. Familia fetiţei, prietenii şi cunostinţele familiei, doamnele educatoare şi copiii de la grădiniţă, se străduiesc să îi ofere acesteia un mediu caracterizat de un echilibru delicat între dragoste, protecţie, acceptare, fermitate şi încredere. 


Din punct de vedere fizic, fetiţa este în curs de vindecare, rana de la mânuţă se cicatrizează încet-încet. Periodic, la câteva luni, fetiţa este supusă unei consultaţii si investigaţii complete şi complexe.  

Vestea mai putin bună este că Alexandra va trebui să fie din nou operată în primavară (probabil imediat după Sf. Pasti 2011). Domnul Profesor Doctor care urmăreşte starea de sănătate a Alexandrei (dintr-un respect deosebit nu îi vom da numele aici) a recomandat această nouă operaţie deoarece, aşa cum se prezintă acum, bontul osos nu poate fi protezat. Dupa cum am scris şi în Pagina ”Povestea Alexandrei”, protezarea este imperios necesară pentru fetiţă, altfel ar putea să apară probleme ale coloanei vertebrale.

Îi urăm Alexandrei însănătoşire grabnică, ştim că va fi puternică, aşa cum ne-a obişnuit, şi sperăm ca perioada de recuperare după operaţie să fie cât mai scurtă, pentru a putea achiziţiona şi utiliza prima ei proteză de braţ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu