miercuri, 15 decembrie 2010

Alexandra Sima şi părinţii vă mulţumesc din suflet tuturor!


Dragii noştri prieteni,

Vă povestim despre spectacolul din data de 13.dec.2010, dar şi despre rezultatele acestei campanii de strângere de fonduri pentru proteza de brat a Alexandrei.
Sala Teatrului Dramatic
Organizatoarea spectacolului, Dna Artene-Penciu
In sala plină a Teatrului Dramatic din Galati, ne-a încântat cu vocea ei de vis Maria Cristina Crăciun (fetiţa care la numai 10 ani a câştigat premiul 3 la celebrul festival de muzică de la San Remo şi care, până la această vârstă are peste 25 de premii la festivaluri nationale si internationale), ne-au purtat pe aripile diafane ale dansului copiii din cadrul trupei de dans "Beija- Flor", precum si copiii din cadrul trupei de dans Estrada Copiilor" de la Casa de Cultură a Sindicatelor Galati- instructor dans Andreea Ignat- si am aplaudat-o pe Alexandra Penciu.
Colegii de gradiniţă ai Alexandrei, grupa mare de la Grădiniţa Parfumul Teilor, au dansat, au cântat si ne-au încântat, alături de doamnele educatoare Marilena Acătănoaie si Ana-Maria Ciuraru, 
Micii artisti de la Gradinita "Parfumul Teilor"
iar copiii din cadrul corului "Allegria", conduşi de Dna profesoară Silvia Niţă, despre care am aflat că sunt câstigătorii unor premii de excelenţă în cadrul Festivalui Mamaia şi au concertat la sediul NATO din Bruxelles de mai multe ori, ne-au arătat că nu sunt doar talentaţi, ci şi frumoşi şi inimoşi.

În deschidere, Alexandra a susţinut un recital, ne-a cântat la pian şi vocal cântecele ale copilariei şi a încheiat cu "Moş Crăciun cu plete dalbe".

Şi, probabil că toţi copiii din sală au fost foarte cuminţi, pentru că la sfârşitul recitalului Alexandrei a apărut... Moş Crăciun, care a adunat scrisorile de la copii şi ne-a făcut bucuria de a ramâne alături, pe scenă, pe toata durata spectacolului. Moşul ne-a dezvăluit, înaintea momentelor de dans sau cântec, câte ceva din realizările fiecărei trupe sau cor (se vede treaba ca Moşul chiar le ştie pe toate şi pe toţi...), pentru a ne arăta că toţi copiii de acolo sunt nişte invingători!Mai multe despre spectacol puteţi citi şi aici.

Pe această cale, adresăm SINCERE SI INFINITE MULTUMIRI COTIDIANULUI "VIATA LIBERA", Conducerii ziarului, Dnei Katia Nan, Dnei Roxana Artene- Penciu, organizatoarea acestui spectacol şi intregului şi minunatului colectiv de redacţie, pentru că au susţinut această campanie şi pentru că sunt cu tot sufletul alături de Alexandra. Ati fost cea mai frumoasă surpriză pentru noi şi datorită faptului că ne-ati fost alături, putem continua cu incredere in Mâine, in Viitor! Dumnezeu să vă binecuvanteze şi să fiti siguri că dacă Alexandra mâine va fi un pic mai bine, lucrul acesta vi se datorează
Multumiri speciale pentru draga noastră prietenă Roxana Artene-Penciu, care ne-a mângâiat sufletul şi ne-a adus aminte că nu suntem singuri!


Dorim să MULTUMIM TUTUROR celor care ne-aţi fost aproape, cu gânduri bune, cu cuvinte de încurajare, sprijin financiar si cu rugăciuni. VĂ MULŢUMIM pentru că ne-ati arătat din nou ce inseamnă speranţa!


Suntem impresionaţi de faptul că OAMENI din toată ţara şi din străinătate au răspuns apelului nostru disperat, de ajutor şi au demonstrat că se pot uni nu numai la bucurii, dar şi în suferinţă!
Vă suntem recunoscatori pentru că i-aţi oferit Alexandrei, în aceste vremuri grele, şansa la o copilărie normală!

În urma campaniilor din acest an, campania de direcţionare a 2% din impozit din mai 2010 şi acest spectacol de caritate, am reuşit să strangem suma de aprox. 20.000 EURO, sumă necesară pentru achiziţionarea primei proteze de braţ mioelectrică.
Proteza de braţ nu reprezintă doar o inlocuire estetică a membrului amputat, ci este o necesitate pentru creşterea corectă a coloanei vertebrale. Din acest motiv, această proteză trebuie înlocuită o dată la fiecare 2 ani, pentru a corela noile dimensiuni ale braţului drept, existent, cu cele ale protezei. Dupa varsta de 13- 15 ani, când procesul de creştere se apropie de sfârşit, Alexandra va putea primi şi utiliza o proteză de mană bionică. Costul acesteia este aproximativ 50.000-60.000 EURO/ bucata, iar acea proteză se va schimba la un interval mai mare, de 5 ani.
Pentru că aceste sume sunt uriaşe, suntem recunoscători tuturor celor care ne-au sprijinit şi ne mai pot sprijini financiar şi în viitor.
Aşa cum am strâns bănuţ lângă bănuţ, suflet lângă suflet în această campanie, suntem încrezători ca veţi fi alături de Alexandra şi în viitor, în următoarele campanii de strângere de fonduri! Ne doare sufletul că puterile noastre financiare sunt limitate, însă ştim că Bunul Dumnezeu atunci când închide o uşă, deschide o fereastră!
Vă multumim pentru că sunteţi prietenii noştri.

Cu preţuire,
Părinţii Alexandrei, Bogdan si Monalisa Sima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu